A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Organikus takaró – zöld, pöttyös

Szállítási idő : 2-3 munkanap

11 590 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ezek a takarók a baba és a mama megnyugtatására készültek, csodálatosan szép halványzöld árnyalatban. Ezek az organikus pamutból készült plédek pólyázásra alkalmasak újszülöttek számára, később pedig betakarásra a nagyobbaknak babakocsiba vagy kiságyba. Miért nem választ hozzá egy stílusban és színben hozzáillő nyuszit vagy alvókát is kisbabájának?

Minden termék 100% organikus pamutból készül, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható. Mérete 100x75 cm.

Ajánlott termékek

Organikus kollekció

Ez egy cuki nyuszika egy kis pöttyel a pociján. Egy csodálatos ajándék, kézzel horgolt, 100% organikus pamutból. Minden nap, minden percben örömet fog okozni kis gazdájának!

5 790 Ft  
Organikus kollekció

Megjelenésével és hangjával minden kisbaba kedvence lesz hosszú ideig egészen a kezdetektől. Ehhez a kis nyuszihoz könnyű lesz más, hozzáillő ajándékot választani, még akkor is, ha nem tudjuk, hogy a jövendőbeli kis jövevény kisfiú lesz vagy kislány!

3 690 Ft  
Organikus kollekció

Ez a zöld alvóka minden baba számára tökéletes az alvásidőnél. Puha és selymes, gyermekünk imádni fog hozzá bújni! Ajándéknak is tökéletes színválasztás!

3 790 Ft  
visszajelzés küldése |