A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Organikus takaró – rózsaszín, virág mintával

Szállítási idő : 2-3 munkanap

11 590 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ezek a takarók a baba és a mama megnyugtatására készültek, csodálatosan szép világoskék árnyalatban. A csillagok kontrasztként világosbarna színűek. Ezek a plédek pólyázásra alkalmasak újszülöttek számára, illetve betakarásra nagyobbak számára. Miért nem választ hozzá egy stílusban és színben hozzáillő sapkát is kisbabájának?

 

Minden termék 100% természetes pamutból készül, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható. Mérete 100x75 cm.

Ajánlott termékek

Organikus kollekció

Ez egy szuper aranyos nyuszika egy kis virággal a pociján. Egy csodálatos ajándék, kézzel horgolt, 100% organikus pamutból. Milyen jó lenne mellé egy szép takaró! Ki ne szeretné őket?

5 790 Ft  
Organikus kollekció

Az alvóka nyugtatóan hat a babára elalváskor, tökéletes minden altatásnál. Csak halkan!  Már alszik is!

3 790 Ft  
Organikus kollekció

Ezek a nyuszikák a kisbabák és az édesanyák kedvencei is lehetnek egyszerre. A csörgő, 100% organikus pamutból készül és lágy hangja van. Biztos könnyű lesz hozzáillő kedvenceket találni még a Pebble palettájáról!

3 690 Ft  
Organikus kollekció

Ez a hamvas rózsaszín cipő, csodálatos 100% organikus pamut fonalból készül. Nagyon pici kortól viselhető, hogy a babák lábát melegen tartsa mielőtt járni kezdenének.

3 690 Ft  
Organikus kollekció

Amilyen aranyosak a gyermekeink kezében a nyuszikák, legalább annyira elbűvölőek lesznek ezzel a sapival a kis fejükön! Ha ezek megvannak, akkor irány játszani!

5 190 Ft  
Organikus kollekció

Ez a szuper csíkos sapka lágy, finom színekkel, kézzel kötve, 100%-os természetes pamutból készült. Nem csak szép, de hasznos is!

5 190 Ft  
visszajelzés küldése |