A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Organikus takaró – kék, csillag mintával

Szállítási idő : 2-3 munkanap

11 590 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ezek a takarók a baba és a mama megnyugtatására készültek, csodálatosan szép világoskék árnyalatban. A csillagok kontrasztként világosbarna színűek. Ezek a plédek pólyázásra alkalmasak újszülöttek számára, illetve betakarásra nagyobbak számára. Miért nem választ hozzá egy stílusban és színben hozzáillő sapkát is kisbabájának?

Minden termék 100% természetes pamutból készül, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható. Mérete 100x75 cm.

Ajánlott termékek

Organikus kollekció

Ez a kézi horgolású, természetes pamutból készült nyuszi egy csodás ajándék minden újszülöttnek. Miért ne választanánk mellé egy színben hozzáillő takarót vagy sapkát? Csodás fogadó ajándék lesz!

5 790 Ft  
Organikus kollekció

Ezek a csörgők a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak. A pamutból készült nyuszinak aranyos, hosszú fülei vannak, amelyek nincsenek feltöltve, így könnyen megfoghatóak. Ez biztosítja a kisbabának a könnyed tartást és rázást és közben hallgathatja a lágy hangot, ami biztosan megnyugtatja.

3 690 Ft  
Organikus kollekció

Amilyen aranyosak a gyermekeink kezében a nyuszikák, legalább annyira elbűvölőek lesznek ezzel a sapival a kis fejükön! Ha ezek megvannak, akkor irány játszani!

5 190 Ft  
Organikus kollekció

Ez a szuper csíkos sapka lágy, finom színekkel, kézzel kötve, 100%-os természetes pamutból készült. Minden gyereken remekül fog állni!

5 190 Ft  
Organikus kollekció

Ez a nyuszis alvóka 100%-os tisztaságú organikus pamutból készült. Ideális minden aludni vágyó babának. Psssszt! Nehogy felébredjen!

3 790 Ft  
visszajelzés küldése |