A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Zsiráf - kék

Szállítási idő : 2-3 munkanap

5 790 Ft  
Darab :

Termék leírás

Az óriásállat kollekcióban már népszerűvé vált Zsiráf figura most kisebb méretben is elérhető, hogy az egészen picik kedvence is lehessen. Ezek a Zsiráfok  100%-os tisztaságú, organikus pamutból készültek kék és lila árnyalatban természetes világos és élénk színnel és mintával kombinálva, úgy, hogy a kisbabák kedvencei legyenek az első pillantástól kezdve. Megfelelő a nagysága minden babának és a tipegőknek egyaránt.

Ez a termék 100% organikus pamutból készül, 100% poliésztertöltéssel, és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Sapkák

Ez a sapka a szivárvány összes színében pompázik és szépsége mellett nagyon praktikus is. A sapkával együtt érdemes a Pebble hozzáillő takaróját is megrendelni és így biztosak lehetünk a sikerben! Tökéletes ajándék kislánynak és kis fiúnak egyaránt!

4 490 Ft  
Finomságok

Élethű nagyságának köszönhetően, jól megfogható a baba számára és hangja azonnal felkelti minden gyermek érdeklődését, megjelenéséről nem is beszélve!

1 850 Ft  
Gyerekszoba

Stílusos és vidám kiegészítője lehet ez a kis virágos majmocska a pirosas, kékes vagy akár pasztell árnyalatban berendezett babaszobának. Egyéb kiegészítőkkel, vagy csak önmagában is biztosan feldobja a hangulatot. Indulhat a mókázás!

7 390 Ft  
Csörgők

Szerencsére ezek az Ibolya törpelányok nem akarnak a fák tövében megbújni, mint a hasonló nevű virágok. Sokkal inkább szeretnének mindennapi játszótársai lenni a kislányoknak!

3 290 Ft  
Organikus kollekció

Ez a zöld alvóka minden baba számára tökéletes az alvásidőnél. Puha és selymes, gyermekünk imádni fog hozzá bújni! Ajándéknak is tökéletes színválasztás!

3 790 Ft  
Organikus kollekció

Ezek a csörgők a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak. A pamutból készült nyuszinak aranyos, hosszú fülei vannak, amelyek nincsenek feltöltve, így könnyen megfoghatóak. Ez biztosítja a kisbabának a könnyed tartást és rázást és közben hallgathatja a lágy hangot, ami biztosan megnyugtatja.

3 690 Ft  
visszajelzés küldése |