A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Patchwork takaró – krémszínű

Szállítási idő : 2-3 munkanap

11 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ez a régmúltat idéző takaró mindannyiunk számára azokat az időket eleveníti fel, amikor nagymamáink kézi készítésű takaróit húztuk magunkra, amikor egy kis melegségre vagy biztonságra vágytunk!  Akkori takaróink különböző anyagdarabokból lettek összeillesztve és így váltak teljesen egyedivé, ennek emléke és szépsége volt az, ami a Pebble alkotóit egy ehhez hasonló takaró elkészítésére ihlette, amely kiváló a nyári melegben is. 

 

Minden takaró 100% pamutból készül, 100x75 cm nagyságú, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Csörgők

Ezek a törpék egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek megszokhattuk őket a mesékből. Ezeknek lágy kellemes hangjuk van és egyetlen vágyuk, hogy a babák kedvencei legyenek ahelyett, hogy az erdő mélyén bujdosnának. Ruházatuk finoman kidolgozott, kézzel készített sapka, pulóver és nadrág. 

3 290 Ft  
Csörgők

Ez a termék kitűnő választás minden kislány számára, a csörgő kialakításának köszönhetően stabilan megfogható és tartható, szinte úgy, mint egy eredeti vágott virág csak azzal a különbséggel, hogy ez soha nem hervad el!

3 290 Ft  
visszajelzés küldése |