A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Patchwork takaró – kék

Szállítási idő : 2-3 munkanap

11 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ez a régmúltat idéző takaró mindannyiunk számára azokat az időket eleveníti fel, amikor nagymamáink kézi készítésű takaróit húztuk magunkra, amikor egy kis melegségre vagy biztonságra vágytunk!  Akkori takaróink különböző anyagdarabokból lettek összeillesztve és így váltak teljesen egyedivé, ennek emléke és szépsége volt az, ami a Pebble alkotóit egy ehhez hasonló takaró elkészítésére ihlette, amely kiváló a nyári melegben is. 

 

Minden takaró 100% pamutból készül, 100x75 cm nagyságú, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Csörgők

Egyedi megjelenésű csörgő, melynek kialakításánál a legfontosabb szempont a megfoghatóság és a vizuális megjelenés volt. Vidám, színes és szórakoztató hangja minden kisgyermek kedvencévé teszi.

3 290 Ft  
Csörgők

Egy labda, egy csörgő, egy játék és egy aranyos kis tündérke egyszerre. Nagyon sokoldalú csörgő, melyet arra találtak ki, hogy a babákat szórakoztassa és fejlessze.

3 290 Ft  
Gyerekszoba

Ez a kék árnyalataiban pompázó alvóka minden belevaló kisfiú kedvence lehet az első együtt alvástól kezdve. Megjelenésével minden kisgyermeket a könnyed alvásra ösztönöz. Az alvóka aprólékosan kidolgozott, az egyik csücskön elhelyezkedő tündérke arcra békésen szunyókáló arckifejezést alkottak tervezői, így is nyugtatva az aludni vágyó gyermekeket. 

3 690 Ft  
visszajelzés küldése |