A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Csíkos takaró – szivárvány

Szállítási idő : 2-3 munkanap

11 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

A Pebble takaró kitűnő választás minden kisebb és nagyobb gyermeknek. A csodálatosan puha kézi kötésű takarókkal mind a gyermekek, mind pedig az anyukák meg lesznek elégedve. A takaró mellé hasonló, színében és mintázatában passzoló babasapka, és játékok is választhatók a Pebble palettájáról.

 

Minden takaró 100% pamutból készül, 100x75 cm nagyságú, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Sapkák

Ez a sapka a szivárvány összes színében pompázik és szépsége mellett nagyon praktikus is. A sapkával együtt érdemes a Pebble hozzáillő takaróját is megrendelni és így biztosak lehetünk a sikerben! Tökéletes ajándék kislánynak és kis fiúnak egyaránt!

4 490 Ft  
Csörgők

Ez a ragyogó és színes pamut golyó, finom és lágy hanggal nagyszerű választás első csörgőnek. Mindenki érdeklődését felkelti ez a színpompás játék labda, ami nem csak mutatós, hanem segíti a baba készségeinek fejlődését is!

1 850 Ft  
Csörgők

Ez a szeretetre méltó, szivárvány színekben pompázó nyuszi csörgő biztosan minden kicsi kedvence lesz! Annyi lehetőséget ad a felfedezésre; formája révén, színei révén és még csörgetni is lehet...szóval indulhat a móka! 

4 890 Ft  
visszajelzés küldése |