A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Csíkos takaró – kék

Szállítási idő : 2-3 munkanap

11 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

A Pebble takaró kitűnő választás minden kisebb és nagyobb gyermeknek. A csodálatosan puha kézi kötésű takarókkal mind a gyermekek, mind pedig az anyukák meg lesznek elégedve. A takaró mellé hasonló, színében és mintázatában passzoló alvóka, és játékok is választhatók a Pebble palettájáról.

 

Minden takaró 100% pamutból készül, 100x75 cm nagyságú, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Csörgők

Ez a kék csíkos kabátkába és zöld sálba öltözött kisegér biztosan hamar a kicsik kedvence lesz. Nózija, fülei, hosszú farka pedig további felfedeznivalókat tartogat a kicsiny kezek számára...

4 890 Ft  
Csörgők

Ezek a gyűrűs csörgők akkor nagyszerűek, amikor a kisbabák elkezdenek a dolgok felé nyúlkálni és meg is akarják tartani azokat. Ennek a csörgőnek tökéletes kiegészítői lehetnek mind megjelenésükben mind színvilágukban a kézi készítésű takarók és alvókák.

3 290 Ft  
Csörgők

A türkiz legszebb árnyalataiban pompázik ez a vidám Viziló fiú. Nemcsak kellemes színeivel, hanem formájával is felkelti a kisfiú babák figyelmét. Tökéletes a felfedezés különböző formáira: megragadni, rázni, rágcsálni... 

4 890 Ft  
Gyerekszoba

Ez a kék árnyalataiban pompázó alvóka minden belevaló kisfiú kedvence lehet az első együtt alvástól kezdve. Megjelenésével minden kisgyermeket a könnyed alvásra ösztönöz. Az alvóka aprólékosan kidolgozott, az egyik csücskön elhelyezkedő tündérke arcra békésen szunyókáló arckifejezést alkottak tervezői, így is nyugtatva az aludni vágyó gyermekeket. 

3 690 Ft  
Sapkák

Ez a különösen puha sapka tökéletes választás, különféle kötésmódoknak köszönhetően sokkal kellemesebb tapintású, mint más hasonlóan 100%-os pamut fejfedők. Ragyogó színének köszönhetően igazán modern és divatos darab. Minden fiúcska igazi vagánynak tűnik majd benne!

4 490 Ft  
visszajelzés küldése |