A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Cowboy

Szállítási idő : 2-3 munkanap

8 490 Ft  
Darab :

Termék leírás

A Pebble egy sor mese hőst formázott meg az Egyszer volt, hol nem volt…szériában. A mesélés nagyon fontos mind a kisebbek mind a nagyobb gyerekek mindennapjaiban. A mesélés nem csak a gyermek figyelmének pillanatnyi lekötését jelenti, hanem fantáziájuk és képzeletük fejlesztését a mese és annak hőse által. Ezek a mesefigurák mindenki által ismertek, részei a nemzeti kultúráknak és remélhetőleg a babák számára többet fognak jelenti, mint egyszerű játékok.

 

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Angol nyelvű mesefüzettel szállítjuk!

Ajánlott termékek

Csörgők

Egyedi megjelenésű csörgő, melynek kialakításánál a legfontosabb szempont a megfoghatóság és a vizuális megjelenés volt. Vidám, színes és szórakoztató hangja minden kisgyermek kedvencévé teszi.

3 290 Ft  
Egyszer volt, hol nem volt ...

Melyik kislánynak ne lenne kedvence első pillantásra ez a színes sörényű és színpompás egyszarvú! Barátságos megjelenésével minden gyereknek segít, hogy szárnyalhasson a képzelete!

6 990 Ft  
Organikus kollekció

Ez egy kitűnő ajándék újszülött kislány babáknak. Csodálatos 100% organikus pamutból van kötve, horgolt szélekkel és káprázatos virágokkal.

11 590 Ft  
Barátok

Kelly kutya nagy vágya, hogy megtalálja azt a kis gazdit, aki szeretné és gondoskodna róla mindig!

5 490 Ft  
Karácsonyi kollekció

Karácsonyi csörgő kollekciónk harmadik klasszikusa az Angyalka figura. Ez a bájos arcú angyalka biztosan a kislányok kedvence lesz így az ünnepi időszakban!

3 890 Ft  
Karácsonyi kollekció

Ez a szett az igazi téli, karácsonyi hangulatot hivatott megidézni...Hóember, Fenyőfa, Rénszarvas. Ezek a tündéri kézzel horgolt figurák igazi díszei lesznek a babaszobának, vagy akár a fenyőfa ékei is lehetnek!

5 290 Ft  
visszajelzés küldése |