A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Tengeri csikó - piros

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 690 Ft  
Darab :

Termék leírás

Kinek ne tetszene ez a kedves kis tengeri csikó? A csörgő kialakítása lehetővé teszi a babák ujjainak fejlődését, ahogyan fogják, tapintják őket. Ez az élénk piros és bordó árnyalatú figura még akkor is a kislányok kedvence lesz, amikor már minden egyéb csörgőt kinőttek.



Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb.14 cm magas és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Egyszer volt, hol nem volt ...

Minden kislánylak kell egy ilyen rózsaszín álom! Garantált, hogy minden percben álomvilágot teremt minden kicsi gyerek számára!

6 990 Ft  
Állatkák

Hát nem szeretetre méltó ez az élénk színű, hosszú nyakú, vicces megjelenésű zsiráf? Melyik gyereknek ne lenne kedvence egy ilyen furcsa, bohókás játszótárs?!

9 990 Ft  
Finomságok

A lédús ananászt formáló csörgő tökéletes választás. Természetesen kialakítása puha és lágy! Tökéletes választás mindenkinek, aki azt szeretné, hogy gyermek már a kezdetektől ismerkedjen a gyümölcsökkel!

1 850 Ft  
Egyszer volt, hol nem volt ...

Ez a varázsló nem egy nyulat fog előhúzni nekünk a kalapból, de nem ám! A Pebble varázslója sokkal inkább azon mesterkedik, hogy szóra bírja gyermekünket, aki a varázsló kis barátainak bevonásával elmesélheti saját történetét. Ezekből a mesékből egyik Pebble figura sem hiányozhat!

9 540 Ft  
Egyszer volt, hol nem volt ...

Ez a csodás Pink Balerina minden kislány álma. Külleme aprólékosan kidolgozott, csakúgy mint társáé, bájos kis ruhában és cipőben tetszeleg, annyira kedves a megjelenése, hogy már csak azt várnánk, hogy elkezdjen táncolni! Hát nem ezt szeretné minden kicsi lány?

6 990 Ft  
Csörgők

Ez a pöttyös labda nem hiányozhat egyik baba játékai közül sem és méltó kiegészítője lehet csíkos társainak! A pöttyös labda színében és mintázatában megegyezik több más termékkel, így könnyű lesz a választás a későbbiekben! Mindenki örülne egy igazi Pebble csomagnak, praktikus holmik, egyedi megjelenés!

1 850 Ft  
visszajelzés küldése |