A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Tengeri csikó - piros

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 690 Ft  
Darab :

Termék leírás

Kinek ne tetszene ez a kedves kis tengeri csikó? A csörgő kialakítása lehetővé teszi a babák ujjainak fejlődését, ahogyan fogják, tapintják őket. Ez az élénk piros és bordó árnyalatú figura még akkor is a kislányok kedvence lesz, amikor már minden egyéb csörgőt kinőttek.Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb.14 cm magas és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Organikus kollekció

A kisbabák imádják a labdákat. Sok örömet találnak a labdák nézegetésében, ahogy ide-oda gurulnak és minden alkalommal vígan sikítoznak, mintha először látnák. Ez a csodálatos kézi horgolású labda, lágy csörgő hanggal minden pillanatban új élményt fog nyújtani számukra.

1 990 Ft  
Csörgők

Egy kedves kis szivárványhal, kellemes csörgő hanggal. Vibráló színei felkeltik a babák érdeklődését, könnyen megragadható formájú, tökéletes első csörgő minden picinek! Áprilistól rendelhető!

1 590 Ft  
Barátok

Ez a nyuszi fiú egy igazi kis sztár ezért visel a ruháján egy kis csillagot. Minden percben imád szerepelni, de legjobban csak a gyerekek barátja szeretne lenni!

8 990 Ft  
Csörgők

Ez a kis zöld játszótárs az ideális ajándékötlet mindazoknak, akik idejében szeretnék megvenni a születendő gyermek ajándékát, de nem tudják, hogy fiú vagy lány lesz a baba.

3 290 Ft  
Organikus kollekció

Hát nem elbűvölő ez a nosztalgikus hangulatot idéző "Vintázs" patchwork takaró? Mintha a Nagyi készítette volna...igazi ékessége lehet a gyerekszobának vagy a babakocsinak. A hozzáillő sapkák és csörgők is megtalálhatók a kollekcióban!

13 190 Ft  
Gyerekszoba

Hát nem ilyen egy tökéletes takaró minden kislány számára? Csodálatos élénk rózsaszín árnyalatokkal, minden kis hercegnőnek tökéletes álmot és melegséget biztosít! A teljesség kedvéért válasszon egy hozzáillő Pebble alvókát vagy játékot!

11 290 Ft  
visszajelzés küldése |