A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Panda maci csörgő

Szállítási idő : 2-3 munkanap

4 890 Ft  
Darab :

Termék leírás

A panda maci az egyik legbájosabb állat a világon...ehhez a kedves panda figurához még akkor is ragaszkodni fognak a gyermekek, amikor már minden egyéb csörgőt kinőttek. Minden csörgő 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható. 

Ajánlott termékek

Karácsonyi kollekció

Ez a szett az igazi téli, karácsonyi hangulatot hivatott megidézni...Hóember, Fenyőfa, Rénszarvas. Ezek a tündéri kézzel horgolt figurák igazi díszei lesznek a babaszobának, vagy akár a fenyőfa ékei is lehetnek!

5 290 Ft  
Állatkák

Hát nem szeretetre méltó ez a nagy szemű, hosszú nyakú vicces megjelenésű, színes teknősbéka? Melyik gyereknek ne lenne kedvence egy ilyen furcsa, bohókás játszótárs?!

9 990 Ft  
Organikus kollekció

Amilyen aranyosak a gyermekeink kezében a nyuszikák, legalább annyira elbűvölőek lesznek ezzel a sapival a kis fejükön! Ha ezek megvannak, akkor irány játszani!

5 190 Ft  
Finomságok

Egyedi megjelenésű csörgők tipegők számára, mely segít a babáknak játékosan megismerkedni a gyümölcsökkel egészen a kezdetektől fogva! Ezek a gyümölcsök a nap bármely szakában a babával lehetnek!

1 850 Ft  
Csörgők

A Tengeri csikó a kisebb csörgők legújabb generációjának tagja. Gyönyörű élénk piros árnyalatával, kedves arcával és kellemes hangjával kiváló választás első babajátéknak. Kialakításának köszönhetően a legapróbb babakezek is meg tudják markolni és már indulhat is a játék!

3 690 Ft  
Csörgők

Ez a horgolt bagoly picinyke szárnyaival és óriási szemeivel minden baba szívébe egyből berepül. Ami jó ebben a madárban, hogy biztos nem kap szárnyra és így hosszú éveken át szerethető játéka és barátja marad minden kicsinek. 

3 290 Ft  
visszajelzés küldése |