A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Viziló fiú

Szállítási idő : 2-3 munkanap

4 890 Ft  
Darab :

Termék leírás

 Ki ne szeretné ezeket a kis pufók vizilovacskákat? Vidám színeivel és gömbölyded formájával minden kicsi kedvenceivé válnak. Kedves figurájához még akkor is ragaszkodni fog a gyermek, amikor már minden egyéb csörgőt kinőtt. Színe harmonizál a kék csíkos kollekció egyéb termékeivel, például egy szép takaróval a babakocsi díszei lehetnek...és már indulhat is a séta.Minden csörgő 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb.15 cm magas és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Gyerekszoba

Ez a kézi horgolású csíkos takaró kiváló választás minden igazi kisfiúnak. Finom, puha anyagához mindig jóleső érzés lesz oda kucorodni elalváskor.

11 290 Ft  
Sapkák

Ez a különösen puha sapka tökéletes választás, különféle kötésmódoknak köszönhetően sokkal kellemesebb tapintású, mint más hasonlóan 100%-os pamut fejfedők. Ragyogó színének köszönhetően igazán modern és divatos darab. Minden fiúcska igazi vagánynak tűnik majd benne!

4 490 Ft  
Gyerekszoba

Ez a kék árnyalataiban pompázó alvóka minden belevaló kisfiú kedvence lehet az első együtt alvástól kezdve. Megjelenésével minden kisgyermeket a könnyed alvásra ösztönöz. Az alvóka aprólékosan kidolgozott, az egyik csücskön elhelyezkedő tündérke arcra békésen szunyókáló arckifejezést alkottak tervezői, így is nyugtatva az aludni vágyó gyermekeket. 

3 690 Ft  
visszajelzés küldése |