A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Viziló lány

Szállítási idő : 2-3 munkanap

4 890 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ki ne szeretné ezeket a kis rózsaszín pufók vizilovacskákat? Vidám színeivel és gömbölyded formájával minden kicsi kedvenceivé válnak. Kedves figurájához még akkor is ragaszkodni fog a gyermek, amikor már minden egyéb csörgőt kinőtt. Színe harmonizál a rózsaszín csíkos kollekció egyéb termékeivel, például egy szép takaróval a babakocsi díszei lehetnek...és már indulhat is a séta.Minden csörgő 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb.15 cm magas és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Gyerekszoba

Hát nem ilyen egy tökéletes takaró minden kislány számára? Csodálatos élénk rózsaszín árnyalatokkal, minden kis hercegnőnek tökéletes álmot és melegséget biztosít! A teljesség kedvéért válasszon egy hozzáillő Pebble alvókát vagy játékot!

11 290 Ft  
Sapkák

Csodálatos élénk csíkos rózsaszín árnyalatú sapka csecsemők részére. Ezzel minden kislány teremteni és nem követni fogja a divatot!

4 490 Ft  
Gyerekszoba

Ez az igazi kislányos alvóka biztosan gondoskodik kislányunk nyugodt és zavartalan álmáról. Finom, puha anyagához mindig jó érzéssel fog ragaszkodni a gyermekünk lefekvéskor. Az alvóka egyik csúcsán egy becsukott szemű tündérlány fejecske helyezkedik el, ami nagyon bájossá teszi ezt a terméket és így a nyugodt álom biztosítva van a picinek.

3 690 Ft  
visszajelzés küldése |