A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Viziló lány

Szállítási idő : 2-3 munkanap

4 890 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ki ne szeretné ezeket a kis rózsaszín pufók vizilovacskákat? Vidám színeivel és gömbölyded formájával minden kicsi kedvenceivé válnak. Kedves figurájához még akkor is ragaszkodni fog a gyermek, amikor már minden egyéb csörgőt kinőtt. Színe harmonizál a rózsaszín csíkos kollekció egyéb termékeivel, például egy szép takaróval a babakocsi díszei lehetnek...és már indulhat is a séta.Minden csörgő 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb.15 cm magas és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Sapkák

Csodálatos élénk csíkos rózsaszín árnyalatú sapka csecsemők részére. Ezzel minden kislány teremteni és nem követni fogja a divatot!

4 490 Ft  
Gyerekszoba

Hát nem ilyen egy tökéletes takaró minden kislány számára? Csodálatos élénk rózsaszín árnyalatokkal, minden kis hercegnőnek tökéletes álmot és melegséget biztosít! A teljesség kedvéért válasszon egy hozzáillő Pebble alvókát vagy játékot!

11 290 Ft  
Gyerekszoba

Ez az igazi kislányos alvóka biztosan gondoskodik kislányunk nyugodt és zavartalan álmáról. Finom, puha anyagához mindig jó érzéssel fog ragaszkodni a gyermekünk lefekvéskor. Az alvóka egyik csúcsán egy becsukott szemű tündérlány fejecske helyezkedik el, ami nagyon bájossá teszi ezt a terméket és így a nyugodt álom biztosítva van a picinek.

3 690 Ft  
visszajelzés küldése |