A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Majomcsörgő - piros

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ezek a kézzel kötött majmocskák olyan pajkosak, mint az igaziak. A karok és a lábak könnyen megragadhatóak, így kialakításának köszönhetően mindig váratlan mozgásokat és helyzeteket teremt a babák örömére...már indulhat is a "majomkodás"...:-)

Ajánlott termékek

Csörgők

Ezek a törpék egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek megszokhattuk őket a mesékből. Ezeknek lágy kellemes hangjuk van és egyetlen vágyuk, hogy a babák kedvencei legyenek ahelyett, hogy az erdő mélyén bujdosnának. Ruházatuk finoman kidolgozott, kézzel készített sapka, pulóver és nadrág. 

3 290 Ft  
Csörgők

Sihuhu-sihuhu! A kicsik egyik kedvenc játéka a vonatozás és a hangutánzó szavak közül is a vonat hangjának imitálása az elsők között van...ez a puha, kézzel készült mozdony és utánfutó kocsi egész biztosan a kisfiúk kedvenc első vonata lesz!

4 590 Ft  
Csörgők

Ennek a kézi horgolású békacsörgőnek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy kisbabánk mosolyra fakad. Megjelenésében barátságos és mókás, biztosan vidám perceket szerez a kicsiknek. 

3 290 Ft  
Csörgők

A 2012-es újdonságok egyike a Szörnyecskék család. Aranyos mosolyával az arcán megragadja minden kis gyermek szívét és talán még a felnőttekét is!

2 583 Ft - 30 % 3 690 Ft
Csörgők

Ennek a kézi horgolású polipcsörgőnek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy gyermekünk mindig mosolygós és vidám lesz. Megjelenésében barátságos és nyolc karjával olyan bohókás, hogy biztosan vidám perceket szerez a kisbabáknak. 

3 290 Ft  
Csörgők

Ez a szeretetre méltó, szivárvány színekben pompázó nyuszi csörgő biztosan minden kicsi kedvence lesz! Annyi lehetőséget ad a felfedezésre; formája révén, színei révén és még csörgetni is lehet...szóval indulhat a móka! 

4 890 Ft  
visszajelzés küldése |