A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Majomcsörgő - piros

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ezek a kézzel kötött majmocskák olyan pajkosak, mint az igaziak. A karok és a lábak könnyen megragadhatóak, így kialakításának köszönhetően mindig váratlan mozgásokat és helyzeteket teremt a babák örömére...már indulhat is a "majomkodás"...:-)

Ajánlott termékek

Csörgők

Ezek a gyűrűs csörgők akkor nagyszerűek, amikor a kisbabák elkezdenek a dolgok felé nyúlkálni és meg is akarják tartani azokat. Ennek a csörgőnek tökéletes kiegészítői lehetnek mind megjelenésükben mind színvilágukban a kézi készítésű takarók és alvókák.

3 290 Ft  
Csörgők

Minden kisgyerek szeret autókkal játszani...a Pebble lakóautó csörgője tökéletes választás, hiszen nincsenek éles szélei, vagy sarkai. Különleges lekerekített formája, nagy kerekei és kellemes hangja teszi a babák számára ideális játékszerré! Indulhat az autókázás! 

4 590 Ft  
Csörgők

Remek választás első csörgőnek, fehér alapon csíkos labda, halk, kellemes hanggal. Tökéletes ajándék minden baba számára, nemtől függetlenül is és a labda mellé egyéb kiegészítőket is választhatunk a Pebble palettájáról. Ki ne örülne ilyen ajándékoknak kisbabája számára?!

1 850 Ft  
Csörgők

Ez a szeretetre méltó, szivárvány színekben pompázó nyuszi csörgő biztosan minden kicsi kedvence lesz! Annyi lehetőséget ad a felfedezésre; formája révén, színei révén és még csörgetni is lehet...szóval indulhat a móka! 

4 890 Ft  
Csörgők

A 2012-es újdonságok egyike a Szörnyecskék család. Kinézetük vicces és bohókás, amely mosolyt varázsol minden gyermek arcára és nevetésre ösztönöz mindenkit, aki csak megpillantja!

2 583 Ft - 30 % 3 690 Ft
Csörgők

Egy kedves kis szivárványhal, kellemes csörgő hanggal. Vibráló színei felkeltik a babák érdeklődését, könnyen megragadható formájú, tökéletes első csörgő minden picinek! Áprilistól rendelhető!

1 590 Ft  
visszajelzés küldése |