A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Békacsörgő -Lány

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ki ne szeretné ezeket a kis békákat? Hatalmas szemeikkel, mókás figurájukkal minden kicsi kedvenceivé válnak. A csörgő kialakítása lehetővé teszi a babák ujjainak fejlődését, ahogyan fogják, tapintják őket. Ez a kis málnaszínű békalány még akkor is a kislányok kedvence lesz, amikor már minden egyéb csörgőt kinőttek.Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb.12 cm magas és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Organikus kollekció

Csodálatos 100%-ban organikus pamutból készült takaró, horgolt csillagokkal és szélekkel.  

11 590 Ft  
Egyszer volt, hol nem volt ...

Ki ne ismerné Humpty Dumpty szórakoztató történetét? A mesétől eltérően ezt a figurát akármikor leejthetik a gyerekek minden következmény nélkül. Kialakításának köszönhetően nagyon puha és játékra hívogató, biztosak lehetünk benne, hogy minden gyerek kedvence lesz az első perctől fogva.

9 540 Ft  
Csörgők

A gyerekek nagyon szeretik a kígyókat, bár valós okát ennek nem lehet tudni, de nagy általánosságban így van. A Pebble kígyói lágy, kézi kötésűek, melyek sokféleképpen mozgathatók, tekerhetők így nagyon szórakoztatóak minden gyermek számára.  

3 690 Ft  
Csörgők

Ezek a gyűrűs csörgők akkor nagyszerűek, amikor a kisbabák elkezdenek a dolgok felé nyúlkálni és meg is akarják tartani azokat. Ennek a csörgőnek tökéletes kiegészítői lehetnek mind megjelenésükben mind színvilágukban a kézi készítésű takarók és alvókák.

3 290 Ft  
Organikus kollekció

Kitűnő ajándék ez a díszdobozba csomagolt pöttyös takaró újszülötteknek, akár kislány, akár kisfiú érkezett. Csodálatos 100% organikus pamutból van kötve, horgolt szélekkel.

11 590 Ft  
Karácsonyi kollekció

Ez a szett az igazi téli, karácsonyi hangulatot hivatott megidézni...Hóember, Fenyőfa, Rénszarvas. Ezek a tündéri kézzel horgolt figurák igazi díszei lesznek a babaszobának, vagy akár a fenyőfa ékei is lehetnek!

5 290 Ft  
visszajelzés küldése |