A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Kígyócsörgő - lila

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 690 Ft  
Darab :

Termék leírás

Amikor a Pebble cég megalakult akkor nem volt kérdés, hogy tekeredő kígyócsalád mindenképp helyet kap majd a termékpalettán. Vajon miért szereti minden gyerek a kígyókat? A cégalapításkor a kezdeti ötletelések során sok dolgozó gondolta, hogy a megfelelő név a vállalatnak a „Kígyók” lenne, mivel szerintük a gyerekek rajonganak a csúszómászókért. Ezek a kígyók természetesen távol állnak a valódi társaiktól, a Pebble kígyói inkább ölelgetnivalók és így szerethetőek is. A kígyók kialakítása során egy speciális technikát alkalmaznak a horgolásnál, így ezek sokkal lágyabbak és hajlíthatóbbak, ezzel is növelve a játék vonzerejét.

 

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb.13 cmhosszú és mindegyik mosógépben mosható 40ºC és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Csörgők

Ez a termék kitűnő választás minden kislány számára, a csörgő kialakításának köszönhetően stabilan megfogható és tartható, szinte úgy, mint egy eredeti vágott virág csak azzal a különbséggel, hogy ez soha nem hervad el!

3 290 Ft  
Csörgők

Legnagyszerűbb első csörgő a babának! Olyan barátságosak, melyik gyerek ne szeretne bele elsőre?!

3 290 Ft  
Gyerekszoba

Csodálatos kidolgozású , könnyű, szellős, horgolt patchwork takaró világos krémszínben. A takaró darabjai nagyon finom tapintású horgolócérnával vannak összeillesztve, kitűnő választás minden újszülöttnek, melyhez számos más Pebble termék választható kiegészítőnek.

11 290 Ft  
visszajelzés küldése |