A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Bagolycsörgő - rózsaszín

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ki ne szeretné ezeket a kis baglyokat? Hatalmas szemeikkel, picinyke csőrükkel és apró töltet nélküli szárnyukkal minden kicsi kedvenceivé válnak. A szárnyak kialakítás lehetővé teszi a babák ujjainak fejlődését, ahogyan fogják, tapintják őket. Ezek a baglyok akkor is szórakoztatni fogják a gyereket, amikor már minden egyéb csörgőt kinőtt.

 

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb.11 cm magas és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Sapkák

Csodálatos élénk csíkos rózsaszín árnyalatú sapka csecsemők részére. Ezzel minden kislány teremteni és nem követni fogja a divatot!

4 490 Ft  
Csörgők

Ez a színes polipcsörgő ideális választás minden baba számára. Megjelenésében vidám, ugyanakkor puha és a sok karja ideális választást biztosít minden kicsinek a rágáshoz és a tapintás, fogás fejlesztéséhez.

3 290 Ft  
Gyerekszoba

Hát nem ilyen egy tökéletes takaró minden kislány számára? Csodálatos élénk rózsaszín árnyalatokkal, minden kis hercegnőnek tökéletes álmot és melegséget biztosít! A teljesség kedvéért válasszon egy hozzáillő Pebble alvókát vagy játékot!

11 290 Ft  
visszajelzés küldése |