A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Polipcsörgő – rózsaszín

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ez a horgolt polipcsörgő az első, amely megtervezésre került a Pebble cég megalapításakor. A tervező saját tapasztalatait felhasználva, illetve saját gyermekeinek szokásait alapul véve alakította megjelenését és funkcióit. A gyerekek viselkedését megfigyelve láthatjuk, hogy egy időben fognak és rágnak meg dolgokat, így a polip sok karja ideális választási lehetőséget biztosít számukra. A Pebble alapgondolata, hogy mosolyt varázsoljon mindenki arcára korosztálytól függetlenül. A bangladesi nők gyakran önkéntelenül is mosolyognak munka közben, mivel ezeket a figurákat készítve, megjelenésükkel számukra is örömet okoz. Később vidámsággal töltik meg az otthonokat, hiszen ha boldog a baba, akkor a szülők is azok és mindemellett még támogatják a fenntartható fejlődést is! Reméljük, mindenki számára olyan örömöt okoznak majd, mint amekkorával mi készítjük őket!

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb. 15 cm magas és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Csörgők

Ez a kis aranyos, rózsaszínű bagolycsörgő puha tapintásával, élénk színeivel garantáltan minden kislány kedvence lesz.

3 290 Ft  
Sapkák

Csodálatos élénk csíkos rózsaszín árnyalatú sapka csecsemők részére. Ezzel minden kislány teremteni és nem követni fogja a divatot!

4 490 Ft  
Gyerekszoba

Hát nem ilyen egy tökéletes takaró minden kislány számára? Csodálatos élénk rózsaszín árnyalatokkal, minden kis hercegnőnek tökéletes álmot és melegséget biztosít! A teljesség kedvéért válasszon egy hozzáillő Pebble alvókát vagy játékot!

11 290 Ft  
visszajelzés küldése |