A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Polipcsörgő – mélyzöld

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 290 Ft  
Darab :

Termék leírás

Ez a horgolt polipcsörgő az első, amely megtervezésre került a Pebble cég megalapításakor. A tervező saját tapasztalatait felhasználva, illetve saját gyermekeinek szokásait alapul véve alakította megjelenését és funkcióit. A gyerekek viselkedését megfigyelve láthatjuk, hogy egy időben fognak és rágnak meg dolgokat, így a polip sok karja ideális választási lehetőséget biztosít számukra. A Pebble alapgondolata, hogy mosolyt varázsoljon mindenki arcára korosztálytól függetlenül. A bangladesi nők gyakran önkéntelenül is mosolyognak munka közben, mivel ezeket a figurákat készítve, megjelenésükkel számukra is örömet okoz. Később vidámsággal töltik meg az otthonokat, hiszen ha boldog a baba, akkor a szülők is azok és mindemellett még támogatják a fenntartható fejlődést is! Reméljük, mindenki számára olyan örömöt okoznak majd, mint amekkorával mi készítjük őket!

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb. 15 cm magas és mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Sapkák

Ez a különösen puha sapka tökéletes választás, különféle kötésmódoknak köszönhetően sokkal kellemesebb tapintású, mint más hasonlóan 100%-os pamut fejfedők. Ragyogó színének köszönhetően igazán modern és divatos darab. Minden fiúcska igazi vagánynak tűnik majd benne!

4 490 Ft  
Csörgők

Ez a horgolt bagoly picinyke szárnyaival és óriási szemeivel minden baba szívébe egyből berepül. Ami jó ebben a madárban, hogy biztos nem kap szárnyra és így hosszú éveken át szerethető játéka és barátja marad minden kicsinek. 

3 290 Ft  
Állatkák

Ez az óriás polip nem csak nevében óriási, hanem nagyságában is. A gyerekek igazi, állandó és megunhatatlan kedvencei lesznek minden játék során. Kezdődhet az önfeledt móka!

9 990 Ft  
Gyerekszoba

Ez a kézi horgolású csíkos takaró kiváló választás minden igazi kisfiúnak. Finom, puha anyagához mindig jóleső érzés lesz oda kucorodni elalváskor.

11 290 Ft  
visszajelzés küldése |