A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Flipper – Nancy

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 850 Ft  
Darab :

Termék leírás

A Flipper termékcsalád létrejötte lényegében a véletlen műve, mint ahogy a névadás is. A macikat először csak minimális töltettel látták el, hogy puhák és hajlékonyak legyenek. A Pebble alapítója minden darabot először saját gyermekei körében tesztelt, így Freddie-t is hazavitte. Legkisebbik gyereke egyből fölkapta és hajtogatni, dobálni kezdte a levegőben és órákra lekötötte ezzel saját magát, édesanyjának nagy örömére. Majd egy idő múlva saját kisfia nevezte el a babát Flipps-nek, ami magyarul kb. pattogót jelent.

 

 

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb. 20 cm magas, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Barátok

Freddie a babák kézügyességének fejlesztésére lett kitalálva. A mackó teljes teste nagyon puha és hajlékony, így könnyen tekergethető és hajlítható, amely alkalmas a mozgáskoordináció javítására, tökéletesítésére.

3 850 Ft  
Barátok

A Flipper család második tagja Harry, aki Freddie és Nancy legjobb barátja. Nagyon szeretnek összejönni és így hárman különleges produkciókkal szórakoztatni a gyerekeket.

3 850 Ft  
visszajelzés küldése |