A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Flipper – Harry

Szállítási idő : 2-3 munkanap

3 850 Ft  
Darab :

Termék leírás

A Flipper termékcsalád létrejötte lényegében a véletlen műve, mint ahogy a névadás is. A macikat először csak minimális töltettel látták el, hogy puhák és hajlékonyak legyenek. A Pebble alapítója minden darabot először saját gyermekei körében tesztelt, így Freddie-t is hazavitte. Legkisebbik gyereke egyből fölkapta és hajtogatni, dobálni kezdte a levegőben és órákra lekötötte ezzel saját magát, édesanyjának nagy örömére. Majd egy idő múlva saját kisfia nevezte el a babát Flipps-nek, ami magyarul kb. pattogót jelent.

 

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, kb. 20 cm magas, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Barátok

Hárman párban! Nancy-vel teljes a Flipper csapat, a két fiú mackótól eltérően Nancy inkább szívesebben táncol, mint egy balerina, mintsem, hogy megerőltető akrobatikus számokat mutasson be! Freddie, Harry és Nancy elválaszthatatlanok!!!

3 850 Ft  
Barátok

Freddie a babák kézügyességének fejlesztésére lett kitalálva. A mackó teljes teste nagyon puha és hajlékony, így könnyen tekergethető és hajlítható, amely alkalmas a mozgáskoordináció javítására, tökéletesítésére.

3 850 Ft  
visszajelzés küldése |