A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Gekkó

Szállítási idő : 2-3 munkanap

6 390 Ft  
Darab :

Termék leírás

Amikor a Pebble állat sorozatát megalkottuk, célunk volt, hogy néhány olyan figura is készüljön, ami megtalálható Bangladesben, bemutatva az itteni élővilág egy részét. Ezek az állatkák a szárnyukon illetve a farkukon viselik a bangladesi nemzeti zászló emblémáját.

 

A Pebble cég büszkén vállalja, hogy termékei Bangladesben készülnek. A világ számos országába kerülnek itt készült termékek, de ezzel kevesen vannak tisztában. A Pebble örömmel vállalja fel és hirdeti, hogy játékait ebben az országban készítik ügyes és tehetséges kézművesek, akiknek rugalmas munkahelyet biztosítunk otthonaik közelében. A Pebble játékok készítése megélhetési lehetőséget biztosít a Bangladesben élő vidéki családok számára, és ez által csökkenthető a városokba való kényszerű vándorlás mértéke.

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Állatkák

Ez a bengáli tigris nem olyan veszélyes, mint a mangrove erdeiben élő társai. A bengáli tigris Banglades igazi büszkesége és jelkép állata. Melyik gyerek ne szeretne egy ilyen igazi nagymacskát magának játszótársnak?

6 990 Ft  
Állatkák

Ez a kiselefánt igazán szeretetreméltó társa lehet minden kis totyogónak... legyen kislány vagy kisfiú, az elefántokat minden gyerek szereti! Nem is csoda hiszen nagy füleikkel, hosszú ormányukkal igazán egyedi a megjelenésük. Méreténél fogva könnyen meg tudják ragadni a kicsik és kényelmesen lehet mindenhová "hurcolni" magukkal...:-)

6 990 Ft  
visszajelzés küldése |