A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Óriás teknős

Szállítási idő : 2-3 munkanap

9 990 Ft  
Darab :

Termék leírás

A Pebble az Óriás állatok megalkotásával kicsiknek és nagyoknak is kedvezni szeretett volna. Megjelenésük, arckifejezésük nagyon barátságos és nagyságuk pontosan akkora (kb. 30 cm magas), hogy kényelmesen két kézzel megragadhatók és átfoghatók legyenek és így nélkülözhetetlenek minden elalvásnál és játéknál.

 

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Állatkák

Ez a vicces, kancsal pingvin megjelenésével minden kisebb és nagyobb gyerek örömteli perceinek forrása lehet. Se nem nagy, se nem kicsi, mérete pontosan megfelelő minden életre való kis lurkónak az önfeledt játékhoz!

9 990 Ft  
Állatkák

Hát nem szeretetre méltó ez az élénk színű, hosszú nyakú, vicces megjelenésű zsiráf? Melyik gyereknek ne lenne kedvence egy ilyen furcsa, bohókás játszótárs?!

9 990 Ft  
Állatkák

Ez a kiselefánt igazán szeretetreméltó társa lehet minden kis totyogónak... legyen kislány vagy kisfiú, az elefántokat minden gyerek szereti! Nem is csoda hiszen nagy füleikkel, hosszú ormányukkal igazán egyedi a megjelenésük. Méreténél fogva könnyen meg tudják ragadni a kicsik és kényelmesen lehet mindenhová "hurcolni" magukkal...:-)

6 990 Ft  
Állatkák

Ez a bangladesi gekkó megjelenésében teljes mértékben hasonlít élő, eredeti társára. Minden gyerek igazi kis hüllő kedvence lehet!

6 390 Ft  
Állatkák

Ez az óriás polip nem csak nevében óriási, hanem nagyságában is. A gyerekek igazi, állandó és megunhatatlan kedvencei lesznek minden játék során. Kezdődhet az önfeledt móka!

9 990 Ft  
Állatkák

Ez a bengáli tigris nem olyan veszélyes, mint a mangrove erdeiben élő társai. A bengáli tigris Banglades igazi büszkesége és jelkép állata. Melyik gyerek ne szeretne egy ilyen igazi nagymacskát magának játszótársnak?

6 990 Ft  
visszajelzés küldése |