A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Óriás pingvin

Szállítási idő : 2-3 munkanap

9 990 Ft  
Darab :

Termék leírás

A Pebble az Óriás állatok megalkotásával kicsiknek és nagyoknak is kedvezni szeretett volna. Megjelenésük, arckifejezésük nagyon barátságos és nagyságuk pontosan akkora ( kb. 30 cm magas), hogy kényelmesen két kézzel megragadhatók és átfoghatók legyenek és így nélkülözhetetlenek minden elalvásnál és játéknál.

 

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Állatkák

Ez a bangladesi gekkó megjelenésében teljes mértékben hasonlít élő, eredeti társára. Minden gyerek igazi kis hüllő kedvence lehet!

6 390 Ft  
Állatkák

Hát nem szeretetre méltó ez a nagy szemű, hosszú nyakú vicces megjelenésű, színes teknősbéka? Melyik gyereknek ne lenne kedvence egy ilyen furcsa, bohókás játszótárs?!

9 990 Ft  
Állatkák

Hát nem szeretetre méltó ez az élénk színű, hosszú nyakú, vicces megjelenésű zsiráf? Melyik gyereknek ne lenne kedvence egy ilyen furcsa, bohókás játszótárs?!

9 990 Ft  
Állatkák

Ez az óriás polip nem csak nevében óriási, hanem nagyságában is. A gyerekek igazi, állandó és megunhatatlan kedvencei lesznek minden játék során. Kezdődhet az önfeledt móka!

9 990 Ft  
Állatkák

Ez a kiselefánt igazán szeretetreméltó társa lehet minden kis totyogónak... legyen kislány vagy kisfiú, az elefántokat minden gyerek szereti! Nem is csoda hiszen nagy füleikkel, hosszú ormányukkal igazán egyedi a megjelenésük. Méreténél fogva könnyen meg tudják ragadni a kicsik és kényelmesen lehet mindenhová "hurcolni" magukkal...:-)

6 990 Ft  
Állatkák

Ez a bengáli tigris nem olyan veszélyes, mint a mangrove erdeiben élő társai. A bengáli tigris Banglades igazi büszkesége és jelkép állata. Melyik gyerek ne szeretne egy ilyen igazi nagymacskát magának játszótársnak?

6 990 Ft  
visszajelzés küldése |