A kosár jelenleg üres.
A termék a kosárba került!

Ajándékküldő szolgálat

1450 forint

Az ajándékküldő szolgálat részletes leírásának megtekintéséhez kattintson ide

Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft
Csörgők
3 690 Ft 2 583 Ft

Kövessen minket

Elefánt

Szállítási idő : 2-3 munkanap

6 990 Ft  
Darab :

Termék leírás

Amikor a Pebble állat sorozatát megalkottuk, célunk volt, hogy néhány olyan figura is készüljön, ami megtalálható Bangladesben, bemutatva az itteni élővilág egy részét. Ezek az állatkák a szárnyukon illetve a farkukon viselik a bangladesi nemzeti zászló emblémáját.A Pebble cég büszkén vállalja, hogy termékei Bangladesben készülnek. A világ számos országába kerülnek itt készült termékek, de ezzel kevesen vannak tisztában. A Pebble örömmel vállalja fel és hirdeti, hogy játékait ebben az országban készítik ügyes és tehetséges kézművesek, akiknek rugalmas munkahelyet biztosítunk otthonaik közelében. A Pebble játékok készítése megélhetési lehetőséget biztosít a Bangladesben élő vidéki családok számára, és ez által csökkenthető a városokba való kényszerű vándorlás mértéke.

Minden játék 100% pamutból készül, 100% poliészter töltettel, mindegyik mosógépben mosható 40ºC-on és szárítógépben szárítható.

Ajánlott termékek

Állatkák

Ez a bangladesi gekkó megjelenésében teljes mértékben hasonlít élő, eredeti társára. Minden gyerek igazi kis hüllő kedvence lehet!

6 390 Ft  
Állatkák

Ez a vicces, kancsal pingvin megjelenésével minden kisebb és nagyobb gyerek örömteli perceinek forrása lehet. Se nem nagy, se nem kicsi, mérete pontosan megfelelő minden életre való kis lurkónak az önfeledt játékhoz!

9 990 Ft  
Állatkák

Hát nem szeretetre méltó ez a nagy szemű, hosszú nyakú vicces megjelenésű, színes teknősbéka? Melyik gyereknek ne lenne kedvence egy ilyen furcsa, bohókás játszótárs?!

9 990 Ft  
Állatkák

Hát nem szeretetre méltó ez az élénk színű, hosszú nyakú, vicces megjelenésű zsiráf? Melyik gyereknek ne lenne kedvence egy ilyen furcsa, bohókás játszótárs?!

9 990 Ft  
Állatkák

Ez az óriás polip nem csak nevében óriási, hanem nagyságában is. A gyerekek igazi, állandó és megunhatatlan kedvencei lesznek minden játék során. Kezdődhet az önfeledt móka!

9 990 Ft  
Állatkák

Ez a bengáli tigris nem olyan veszélyes, mint a mangrove erdeiben élő társai. A bengáli tigris Banglades igazi büszkesége és jelkép állata. Melyik gyerek ne szeretne egy ilyen igazi nagymacskát magának játszótársnak?

6 990 Ft  
visszajelzés küldése |